Integrasjoner

Romis har en rekke integrajoner som gjør bookingprosessen mer komplett og automatisert.

Betalingsløsninger

Når kundene booker selv kan du velge å ta i mot betaling med en gang (forhåndsbetaling). Alternativet er å la kundene booke uten å forhåndsbetale. Da kan det hentes ut et fakturagrunnlag for bookingen og du kan ordne med betaling slik du foretrekker.

Romis støtter i dag fire tjenester for betaling. Disse er Vipps , Stripe , Bambora (Worldline) og PayPal . Man kan sette opp en eller flere av disse. Alle integrasjoner med betalingsleverandører er inkludert i abonnementsprisen. Merk! Betalingsleverandørene har sine egne prislister. Noen tar kun betalt for hver transaksjon, mens andre tar også et fast månedsgebyr. Sjekk priser hos de enkelte betalingsleverandører.

Romis behandler ikke selve transaksjonene ("tar" ikke på pengene). Når kunden bekrefter booking så formidler Romis beløpet som skal betales. Når beløpet er betalt så markeres bookingen som betalt og det opprettes salgsdokumentasjon (faktura) i Romis.

Låsesystemer

Romis støtter integrasjon mot to leverandører. Disse er Unloc og Igloohome . Unloc er en norsk leverandør som støtter flere typer låser, blant annet Danalock, Master Lock og Exivo (dormakaba).

Kom i gang med låsesystemer

Dersom du ønsker støtte av noen som virkelig kan låser så har Romis et samarbeid med Låssenteret AS. De kan gi råd og veiledning. Dersom du ønsker så kan du også få Romis via Låssenteret slik at de støtter deg gjennom hele etableringsfasen. Ta kontakt med Arve Nupen hos avdeling Ulsteinvik for mer informasjon.

Fakturaintegrasjon

Når bookinger blir forhåndsbetalt så opprettes det fakturaer i Romis. Disse kan automatisk overføres til økonomisystemet ditt om ønskelig. Den norske leverandøren av fakturaintegrasjon iizy støtter mange økonomisystemer og sitter på nødvendig kompetanse. Romis sitt API er klargjort for iizy slik at de kan sette opp overføring av fakturaer og kunder.

Andre bookingsystemer

Dersom du benytter andre salgskanaler som booking.com og Airbnb kan det settes opp en to-veis synkronisering av kalenderen. Det vil si at dersom en kunde booker en enhet via booking.com så vil denne importeres til Romis slik at utleieenheten også blir opptatt i Romis.

Alle systemer som støtter iCal-formatet (ics) og kan importere/eksportere via iCal-linker kan brukes til dette. Men "alle" systemer er ikke testet, så si gjerne i fra hvis du ønsker å teste så kan vi følge litt ekstra godt med :)